Büyükkılıç'tan Kayserispor için müjdeli açıklama geldi

Zorlu bir dönemden geçen Kayserispor'a Kapalı Kale Taraftar Derneği ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sahip çıktı. Başkan Büyükkılıç'ın yaptığı açıklamada, Avrupa hedefine vurgu yaparak, taraftarı heyecanlandırdı. Büyükkılıç'ın bu açıklaması transfer yasağının açılması olarak yorumlandı. Detaylar Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Büyükkılıç'tan Kayserispor için müjdeli açıklama geldi

Kayserispor, son 5 maçında aldığı mağlubiyetlerle düşüş yaşarken, Kapalı Kale Taraftarı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, takıma İstanbulspor maçı öncesinde moral ziyaretinde bulunarak umutları yeşertti.

Ziyarette Taraftarları ve Başkan Büyükkılıç'ı, Başkan Ali Çamlı ve Yönetim Kurulu karşıladı.Başkan Büyükkılıç'ın ziyaretinde yaptığı konuşmada, ‘Avrupa’ vurgusu taraftarları heyecanlandırdı. Başkan Büyükkılıç, ‘Kayserispor'da arada ufak tefek inişler çıkışlar oluyor. Olur ama Allah’ın izniyle bu son olacaktır. Yeni bir çıkış yakalayıp, Kayserispor’umuzu Avrupa’ya gönderecek şekilde yer alması için dualarımızla, desteklerimizle yanında olacağız. Biz daha çok konuşulsun diye değil, adeta bu şehrin olumlu olarak paylaşılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu işin reklam tarafında değiliz" ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç'ın bu açıklaması transfer yasağının açılması olarak yorumlandı. Başkan büyükkılıç, sezon başında tranfser tahtasının açılmasında büyük emek sarf etmişti. Kapalı Kale Taraftar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dirgenali de, ‘Başkanım desteklerinizden dolayı biz de size teşekkür ediyoruz. Desteğinizin de artarak devam etmesini istiyoruz’ diye konuştu.

Bu açıklamanın ardından tesis ziyaretine gelen taraftarlar, Başkan Büyükkılıç’a büyük sevgi gösterisinde bulundu.