Bünyan'da çıkan yangında son durum ne? Başkan açıkladı: Olay yerine gelmeyin

Kayseri'de Bünyan ilçesinde çıkan yangının ardından Ziraat Odası Başkanı Lütfü Özsolak, son durumu paylaştı.

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde yangın çıktı. Bünyan Merkez Elos mevkiinde çıkan yangın korkuttu. Yangının ardından ekipler harekete geçti. İtfaiye ekipleri, vatandaşların da desteğiyle yangını kontrol altına aldı. 

Bünyan'da çıkan yangında son durum ne? Başkan açıkladı: Olay yerine gelmeyin

'Vatandaşın olay yerine gitmesine gerek yok'

Bünyan Ziraat Odası Başkanı Lütfü Özsolak, olay yerine giderek, son durum hakkında bilgi verdi. Özsolak, yangının yapılan çalışmaları sonucunda kontrol altına alındığını söyleyerek, ‘Şu an için vatandaşlarımızın olay yerine gitmesine gerek bulunmamaktadır’ dedi. 

Bünyan'da çıkan yangında son durum ne? Başkan açıkladı: Olay yerine gelmeyin

Başkandan yangın uyarısı! Bunları yapmayın

Vatandaşlara uyarıda da bulunan Başkan Özsolak, ‘Benzer olayların tekrar yaşanmaması için özellikle anız yakılmaması, ateş yakarken gerekli tedbirlerin alınması ve yangına sebep olabilecek her türlü davranıştan kaçınılması büyük önem taşımaktadır. Tüm çiftçilerimize duyarlılıkları için teşekkür ediyor, herkesi daha dikkatli olmaya davet ediyoruz’ dedi.