Bugün günlerden Kayserispor! Büyükkılıç'tan davet var

Kayserispor Trendyol Süper Lig'in 28. Haftasında bugün Çaykur Rizespor'un konuğu olacak. Bu önemli karşılaşma öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın daveti de dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Bugün günlerden Kayserispor! Büyükkılıç'tan davet var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Burak Yılmaz’ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından yeniden yükselişe geçen Kayserispor, bugün deplasmanda Çaykur Rizespor’un konuğu olacak. Çaykur Didi Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Burak Pakkan yönetecek. Sarı kırmızılılar da Çaykur Rizespor karşılaşmasında sarı kart cezalısı olan Arif Kocaman ile sakatlığı bulunan Uzodimma forma giyemeyecek. Çaykur Rizespor da ise ameliyat olan Benhur Keser ile takımdan ayrı çalışan Laine kadroda yer almıyor. Sakatlığı geçen ve hafta boyunca takımla çalışan kaleci Gökhan Akkan’ın maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Kayserispor bu önemli karşılaşma için dün (1 Mart 2024 Cuma günü) özel uçakla Çaykur’a gitti. 

Bugün günlerden Kayserispor! Büyükkılıç'tan davet var
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da bu önemli karşılaşma öncesinde Rize deplasmanına gidemeyen taraftarlara çağrı yaparak, Kadir Has Spor Salonuna kurulacak dev ekranda karşılaşmayı birlikte izlemeye davet etti.