Bugün bizi nasıl bir hava bekliyor. İşte detaylar

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Bizi nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde...

Bugün bizi nasıl bir hava bekliyor. İşte detaylar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de sonbahar aylarının gelmesiyle beraber hava sıcaklıkları hissedilir derecede düştü. Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; "Kayseri'de en yüksek sıcaklık 13 derece, en düşük sıcaklık ise 4 derece olacak. Rüzgar güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat çevrelerinin sabah saatlerinden, Kayseri ve Sivas çevrelerinin akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği öngörülüyor.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı:

Rüzgarın; Güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bugün bizi nasıl bir hava bekliyor. İşte detaylar