Bu proje çok konuşulur...

Kayseri Valisi, gün geçmiyor ki, başarılı projeyle gündeme gelmesin... Kayserililerin çok sevdiği Vali Çiçek, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü projeye destek vererek, yine gönüllerde taht kurdu. Vali Çiçek, gençlere önem verilmesinin altını çizdi... İlgili detay, Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde..

Bu proje çok konuşulur...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri, örnek projeleriyle adından sıkça bahsettiriyor.Bu proje çok konuşulur...Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, gençlerin kötü alışkanlıklarından uzaklaşması ve spor ile hayata sıkı bir şekilde bağlanması adına başlatılan projenin meyvelerini verdiğini dile getirdi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, "Gençlerimizin suça karışmalarını engellemek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak, spor yapma alışkanlığı edindirmek amacıyla başlattığımız İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller projemiz kapsamında madalyalar gelmeye devam ediyor. Gençlerimizin yanındayız."

"Gençlerimizin yanındayız" diyen Vali Çiçek, projeye verdiği destekle büyük takdir toplarken, "Kararlıyız hiç bir gencimizi kaybetmeyeceğiz... Gençlerimizi zehirlemek isteyenleri bir bir yakalarken bir yandan da  gençlerimizi  hayatlarında yalnız bırakmıyoruz...Emniyetimizin gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak sporu sevdirmek için yaptığı muhteşem proje tüm hızıyla  sürüyor. Tebrikler" diye konuştu. 

Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de, "Gençlerimizin suça karışmalarını engellemek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığı edindirmek amacıyla başlattığımız ipeksi dokunuş ile sokaktan madalyaya uzanan eller projemiz kapsamında madalyalar gelmeye devam ediyor. Herzaman yanınızdayız." ifadelerini kullandı.Bu proje çok konuşulur...