Bu bağış unutulmaz...

Hızla süren inşaata Kayserili hayırsever vatandaşların destekleri de devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bu bağış unutulmaz...

2023 yılının Ağustos ayında temeli atılan ve Kayseri Valiliği öncülüğünde yürütülen Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı hızla ilerlemektedir.

Vali Gökmen Çiçek'in hassasiyetle takip ettiği proje olan İç Anadolu bölgesindeki en büyük rehabilitasyon merkezi olacak ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadelede önemli bir rol üstlenecek.

Hızla süren inşaata Kayserili hayırsever vatandaşların destekleri de devam ediyor. Rehabilitasyon merkezinin inşaatına beton taşıyan mikser şoförlerinden Nazif Uyar'da anne ve babasının adına anlamlı bir bağış yaparak merkezin inşasına destek oldu.

Vali Gökmen Çiçek, bu önemli katkıya ilişkin şunları söyledi: "Bazı anlarda yapılan iyiliklerin anlamı bir başkadır ve asla unutulmaz.

Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’mizin süren inşaatına beton getiren mikser şöförümüz Nazif Uyar abimiz burada devam eden anlamlı uğraşı görünce anne ve babası adına maddi destekte bulunarak mücadelemize ortak oldu. 

Meblağların hiç önemi yok manalarda buluşan bir şehir olarak Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’mizi tamamlayıp gençlerimizi topluma kazandırmaya bu yaz sonunda inşallah başlayacağız" dedi.

Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'nin tamamlanmasıyla, bağımlılıkla mücadelede önemli bir adım atılacak ve gençlerin yeniden topluma kazandırılmasına katkı sağlanacaktır.