'Boyunu aşan, hadsiz bir açıklama'

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke'nin paylaşımı, CHP Melikgazi İlçe Başkanı Yakup Yılboğa'yı kızdırdı: İlkesizliğini gözler önüne sermiş...

'Boyunu aşan, hadsiz bir açıklama'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Melikgazi İlçe Başkanı Yakup Yılboğa, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke'ye tepki gösterdi. Ülke'nin sosyal medya hesabından AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis'in, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımına yönelik, "Bu adamdaki ilkesizlik, pişkinlik, çapsızlık için CHP seçmeni de bizim kadar üzülüyordur umarım..." şeklinde ifadeler kullanmasına sert tepki gösteren Yılboğa, "Boyunu aşan, hadsiz bir açıklama ile ilkesizliğini bir kez daha gözler önüne sermiş" dedi. 

"İCAZETLE BAŞKAN OLAN MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI KENDİ PARTİSİYLE KARIŞTIRMIŞ"
Yılboğa, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Tek ilkesi ilkesizlik olan AKP’nin ilçe başkanı, boyunu aşan hadsiz bir açıklama ile ilkesizliğini bir kez daha göz önüne sermiş. İktidar olabilmek için sıralı terör örgütleriyle kol kola yol yürümekten geri durmayan, terör örgütlerine her istediklerini veren ama bir türlü halka 128 milyar doların hesabını vermemek için gündem değiştirmek için çırpınıyor, çırpındıkça batıyorlar. İşte böyle bir ortamda icazetle başkan olan AKP Melikgazi İlçe Başkanı, kendi partisiyle bu ülkeye demokrasiyi getiren kuruluş ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ni karıştırmış. AKP İlçe Başkanı CHP’ye oy veren hiçbir seçmen pişman değil ama AKP’ye oy verenler ‘Elim kırılsaydı da vermeseydim’ diyenler büyük bir özlemle sandığın önüne gelmesini bekliyor. 
Tarım ve hayvancılığı bitirme noktasına getiren AKP’nin tüm uyarılar ve ikazları aylarca duymazdan gelip, CHP’li Belediyelerin üreticiye desteği karşısında bocalayıp, sonrasında üreticilerin bir kısmı ürününü yok pahasına satmışken patates soğan alması ve kamunun gücünü AKP’nin şovuna dönüştürmesi irdelenmesi gereken bir konudur. Elbette sorgulama yerine biat etmeyi kendisine ilke eden ilke yoksunlarının bu durumu irdelemesi elbette beklemiyoruz. Ama en azından patates ve soğan dağıtımını uzaya yolculuk kutlamalarına dönüştürmelerindeki anlamsızlığı anlayabilir diye düşünüyoruz. 
AKP ilçe başkanına şimdiden tavsiye de bulunalım, yakın zamanda AKP iktidarı halkın oylarıyla son bulunca hepinizin birbirinizi suçlayacağınızı biliyoruz. Bu yüzden şimdiden bugün söylediklerinizi nasıl kıvıracağınızın hesabını yapın. Hesabını yapın çünkü kıvıracağınız, inkar edeceğiniz, aldatıldık diyeceğiniz o kadar çok konu var ki ancak toparlarsınız. Onun için haddinizi aşan sözlerle ilkesizliğinizi çoğaltmayın…