Böyle isyan etti: Yazıktır, günahtır, yapmayın, etmeyin...

Belediyenin yaptığı kaldırım çalışmasına tepki gösteren Büyükşehir Belediyesi'nin İYİ Partili Grup Başkanvekili Erhan Özhan, gereksiz bir çalışma olduğunu ifade ederek, 'Bu gereksiz yenileme çalışmasının böyle bir ekonomik sıkıntı döneminde ne gereği var?' diye sordu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Böyle isyan etti: Yazıktır, günahtır, yapmayın, etmeyin...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili ve aynı zamanda Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Erhan Özhan'dan Kocasinan Belediyesi'ne yap-boz tepkisi. İYİ Partili Erhan Özhan, Kocasinan İlçe Belediyesinin yaptığı kaldırım çalışmasına dikkat çekti. Bölgedeki esnaflarla da görüştüğünü ve böyle bir yenileme çalışmasına ihtiyaç olmadığını esnafın da söylediğini dile getiren Özhan, "Yazık, günah. Böyle bir ekonomik sıkıntı döneminde ne gereği var?"diye konuştu. 

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Özhan, "Nil Caddesi üzerindeki kaldırım yenileme çalışmasının mantığını izah edebilir mi bir yetkili?" şeklinde konuştu.

'YAZIK, GÜNAH, ETMEYİN'

Özhan, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Kocasinan Nil Caddesi üzerindeki "Kaldırım yenileme çalışmasının" mantığını izah edebilir mi bir yetkili? Bu gereksiz yenileme çalışmasının böyle bir ekonomik sıkıntı döneminde ne gereği var? Bizzat bölge esnafına gerekli olup olmadığını sordum ve gerek olmadığını kendileri ilettiler. Yazıktır, günahtır. Yapmayın, etmeyin!