Borsa'da işlem gören şirket Türkiye'de ilk ve tek iş makinası aldı

Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem gören Kayserili şirket yarım milyon Euro'ya iş makinası aldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Borsa'da işlem gören şirket Türkiye'de ilk ve tek iş makinası aldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

18 Mayıs’ta Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayan Kayseri Şeker Fabrikası pancar sökümü yapmak üzere Türkiye'de ilk ve tek olan "ROPA MAUS 6" iş makinası, 535.000 EUR bedelle satın aldı. Kayseri Şeker Fabrikası, 1 saatte 450 ton temizleme ve yükleme kapasitesine sahip olan aldığı makinayı Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden özel durum açıklamasıyla duyurdu.Borsa'da işlem gören şirket Türkiye'de ilk ve tek iş makinası aldıKayseri Şeker Fabrikası’nın KAP üzerinden yayımladığı özel durum açıklaması şu şekilde: “Şirketimiz tarafından, önümüzdeki kampanya dönemine hazırlık kapsamında, pancar sökümü yapmak üzere Türkiye'de ilk ve tek olan "ROPA MAUS 6" iş makinası, 535.000 EUR bedelle satın alınmıştır.
Söz konusu iş makinası, 1 saatte 450 ton temizleme ve yükleme kapasitesine sahip olup, üretim ve verimlilik üzerine olumlu katkılar yapması beklenmektedir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız.”