'Bize oy verir misiniz?' diyerek boyun bükenler var'

Isparta'da Millet Bahçesi ve 100. Yıl Millet Camii açılışında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Biz oradaki bölücülerle savaşırken, Ankara'ya gelip, Meclis'te oturup onların sözcülüğünü yapanlar var' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Bize oy verir misiniz?' diyerek boyun bükenler var'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Isparta’da Millet Bahçesi ve 100. Yıl Millet Camii açılışına katıldı. Açılış konuşmasında Bakan Özhaseki son günlerdeki terör olaylarına dikkat çekti.

'Bize oy verir misiniz?' diyerek boyun bükenler var'

‘Bize oy verir misiniz?’ diyerek boyun bükenler var’

Isparta’daki açılışta yaptığı konuşmada Bakan Mehmet Özhaseki, “Biz oradaki bölücülerle savaşırken bu ülkeyi parçalamak isteyen katillere karşı büyük bir mücadele verirken, Ankara'ya gelip, Meclis’te oturup onların sözcülüğünü yapanlar var. Bundan daha acısı da ‘onlardan belediye seçimlerinde 3 tane oy alabilir miyim? Beraber hareket edersek 2 belediye daha kapabilir miyim?’ diye bunlara göz yumanlar var. Öğle namazında şehit cenazesine gidip, orada saf tutup, bir saat sonra o bölücülerin partisine gidip ‘bize oy verir misiniz?’ diyerek boyun bükenler var.” dedi.