Bisiklet kazası Kayseri'yi yasa boğdu! Özel kalem müdürü hayatını kaybetti
Melikgazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Tümgüç, Erciyes Kayak Merkezi'nde meydana gelen bisiklet kazasında hayatını kaybetti.
Kayseri güne üzüntü veren bir haberle uyandı. Melikgazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Tümgüç, Erciyes Kayak Merkezi’nde meydana gelen bisiklet kazasında hayatını kaybetti.
İlk müdahaleye rağmen kurtarılamadı
Mehmet Özhaseki Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada Tümgüç’ün bisikletten düştüğü ve ağır yaralandığı öğrenildi. Kazanın olduğu bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesine rağmen Mustafa Tümgüç kurtarılamadı. Tümgüç’e Melikgazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mustafa Özbayraktar’ın da başka bir bisikletle eşlik ettiği öğrenildi.
Olayın ardından sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayımlayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Tümgüç’ün elim bir kaza sonucu vefat ettiği haberini büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu’na, kıymetli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin.” dedi.
Acımız büyük!
Kazayı haber alan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nun olay yerine geldiği öğrenildi. Çalışma arkadaşını elim bir kaza sonucu kaybeden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise “Acımız büyük... Melikgazi Belediyesi Özel Kalem Müdürüm, değerli mesai ve yol arkadaşım, kardeşim, dostum Mustafa Tümgüç’ü elim bir kaza sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına, belediyemize ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” mesajını paylaştı.
