BinBin şehir festivali Kayseri'de

Şehir içi ulaşımın ayrılmaz parçası olan BinBin, Kayseri'de kullanıcılar için güvenli sürüş ile eğlenceyi bir araya getiriyor.

BinBin şehir festivali Kayseri'de
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hizmet verdiği bölgelerde BinZone Test Sürüş Alanları kuran BinBin, Kayseri halkına hem güvenli scooter kullanımı hakkında bilgiler verecek hem de konforlu sürüş deneyimi yaşatacak. Kayserililer aynı zamanda festival havasında geçecek etkinliklerde sürpriz hediyelerle keyifli bir günün tadını çıkaracak. Kısa mesafeli yolculuklarda çevreci ve pratik bir ulaşım alternatifi sunan BinBin, hizmet verdiği bölgelerde kurduğu ‘BinZone’ adı verilen deneyim alanındaki etkinliklerine Kayseri’de devam ediyor. Bugün Kayseri Mix Yaşam Merkezi’nde katılımcılarla buluşan BinBin etkinliğinde, hem güvenli scooter kullanımı hakkında bilgi verilirken hem de ücretsiz biçimde kullanıcılar sürüş deneyimi yaşayacak. Bugün 14.00’te başlayan etkinlik akşam 22.00’ye kadar sürecek. Festival havasında geçen etkinlik kapsamında gün boyu ücretsiz sürüş deneyiminin yanı sıra müzik yayını ve çeşitli ikramlar da olacak. BinBin, hediye çarkıyla pek çok farklı hediye ve cüzdan bakiyelerini de Kayseri halkıyla paylaşacak.
BinBin Hakkında: 
BinBin, kısa mesafeli yolculukları eğlenceli hale getiren, çevreci ve ekonomik bir ulaşım alternatifi sunan bir teknoloji markasıdır. Akıllı şehir teknolojileri ve mikro-mobilite alanında hizmet veren BinBin, 2019 yılında üniversite kampüslerinde başladığı operasyonlarını 2020 yılı itibari ile şehirlere taşıma kararı alarak, trafikten sıkılan kullanıcılara pratik ve sürdürülebilir bir ulaşım seçeceği sunar. Çevreye duyarlı teknolojiler geliştirerek karbon salınımını azaltmayı amaçlayan BinBin, gelecek nesiller için duyarlılık ve hassasiyet ile çalışmalarını sürdürmektedir. Mevcutta İstanbul, İzmir, Konya, Kayseri, Antalya, Eskişehir, Samsun, Adana, Kocaeli, Bursa, Trabzon, Diyarbakır, Gaziantep ve Sakarya şehirlerinde kullanıcıya hizmet veren BinBin, her geçen gün ağını genişletmeye devam etmektedir.