Bina sakinleri canından bezdi! Önce ayakkabılar şimdi de kıyafetler

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar canından bezdi. Vatandaşlar güvenlik kamerası görüntüleriyle emniyetin yolunu tuttu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bina sakinleri canından bezdi! Önce ayakkabılar şimdi de kıyafetler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi’nde bir binada yaşayan vatandaşlar adeta canından bezdi. Bina sakinleri düzenli olarak binada hırsızlık yapıldığını ve bunun bir çözüm istediklerini belirtti. 

Kayseri Olay haber merkezimize ulaşan vatandaşlar güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı. Görüntülerde bir şahsın binaya gelerek orada bulunan kıyafetleri bir süre incelediği ardından da aralarından bir pantolonu seçerek rahat tavırlarla merdivenleri çıkarak binadan ayrıldığı görülüyor. 

Görüntüleri haber merkezimize ulaştıran bina sakini isyan etti. Aynı şahsın daha önce kendisinin ve diğer dairelerde oturanların ayakkabını çalarak başladığını söyleyen bina sakini, şimdi ise kıyafetlerle devam ettiğini aktardı. 

Durumu polis ekiplerine bildiren vatandaşlar, “Biz bıktık artık. Sürekli gelip ayakkabılarımızı, kıyafetlerimizi çalıyorlar. Durumu ekiplere bildirdik. En kısa zamanda bulunmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.