Bilal Bayazit aslan gibi kükredi

Kayserispor'un genç kalecisi Bilal Bayazit, sakatlığı nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemedi. takımın kümede kalmasında büyük emeğe sahip olan Bilal Bayazit, büyük sevinç yaşadı. Yıldız kaleci, sevincini Kapalı Kale taraftarıyla doyasıya yaşadı. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bilal Bayazit aslan gibi kükredi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da sakatlığından dolayı Konyaspor maçında forma giyemeyen Bilal Bayazit'in sevinci görülmeye değerdi.

Genç kaleci, 2-2 biten maçın ardından takımın kümede kalmasıyla birlikte büyük sevinç yaşadı. Transferin gözdesi olan Bilal Bayazit, 'Biz bu ligdeyiz, burada kalacağız, burası bizim evimiz' diye adeta haykırdı. Bilal, Kayserispor taraftarı Kapalı Kale ile de kümede kalmanın sevincini doyasıya yaşadı.

Hafta içi yapılan antrenmanda sakatlanan Bilal, maç kadrosundan çıkarıldı. Bilal bayazit'in yerine Onurcan Piri görev aldı. Bilal için sağlık bilgilendirmesinde, "Bilal Bayazıt'ın sol üst adelesinde ağrı şikayeti olan oyuncumuzun 14.05.2024 tarihinde yapılan tetkiklerinde sol üst adele orta grup kasında (recrus femoris) hafif derecede yaralanma tespit edilmiş olup tedavisi devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.