Kayserispor'dan gittiğine pişman oldu

Kayserispor'un tarihine en çok gol atan yabancı futbolcu olarak geçen Mame Thiam, Kayseri'den ayrıldığına pişman oldu. Senegalli, Pendikspor'un küme düşmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşadı. Thiam'a, Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor ve Galatasaray'ın da talip olduğu konuşuluyor. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'dan gittiğine pişman oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un tarihine geçen Senegalli futbolcu Mame Thiam, transfer olduğu Pendikspor’un küme düşmesiyle birlikte büyük bir hayal kırıklığı ve pişmanlık yaşadı. Kayserispor’da oynadığı dönemde, en çok gol atan yabancı oyuncu unvanını elde eden Thiam, Pendikspor’daki performansıyla beklentilere yanıt veremedi.

Kayserispor'dan gittiğine pişman oldu

Galatasaray ve Eyüpspor'un talip olduğu öğrenildi 

Kayserispor'a Fenerbahçe’den transfer edilen thiam, Pendikspor ile 3 yıllık sözleşme imza atmıştı. Senegallinin Süper Lig'de devam edip etmeyeceği merak konusu olurken, yurtdışından da teklif aldığı öğrenildi. Adı Galatasaray ile de anılan tecrübeli oyuncuya, Süper Lig'in yeni takımı Arda turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'un da talip olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı. Diğer yandan Senegalli yıldızın geleceği ise merak ediliyor. 

Kayserispor'dan gittiğine pişman oldu

Ankaragücü maçında sarı kart cezalısıydı

Mame Thiam, bu sezon Kayserispor’da oynadığı 19 maçta 11 gol atarken, Pendikspor formasıyla 6 gol kaydetti. Geçtiğimiz hafta sonu Ankaragücü maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Thiam, Kayserispor’dan ayrıldığı için pişmanlık duyduğunu yakın çevresine söylediği öğrenildi.