Belediye kamyon satacak!

Kayseri'de mülkiyeti belediyeye ait kamyonlar satışa çıkarılacak. İhale 24 Ocak Çarşamba günü yapılacak. Kamyonlar için istenen muhammen bedel 100 bin lira ile 145 bin Lira arasında değişiyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Belediye kamyon satacak!

Kayseri'nin Bünyan ilçe belediyesi mülkiyeti Belediyeye ait 4 adet taşıtı 10 Ocak 2024 tarihinde alınan Encümen kararına dayanarak, açık teklif usulü ile satışa çıkarıyor. İhale 24 Ocak 2024 Çarşamba günü saat  10.30’da Bünyan Belediyesi Hizmet Binası 3'üncü katında bulunan  toplantı salonunda Encümen huzurunda yapılacak.

İştirakçilerin ihaleye katılabilmeleri için İhale 24 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 09:30’a kadar istenen belgelerle Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne dosyalarını teslim etmeleri gerekiyor. Diğer yandan satışa çıkarılan  kamyonlar için istenen muhammen bedel 100 bin lira ile 145 bin Lira arasında değişiyor.

İşte satışa çıkarılan kamyonlar ve özellikleri;

Belediye kamyon satacak!

İhale ile ilgili diğer detaylar şu şekilde:

Gerçek kişi ise;
1)İkametgâh İlMuhaberi, 2)Nüfus Cüzdanı Sureti, 3)Tebligat için adres beyanı, 4)2886 sayılı kanunda belirtilen ihale dışı bırakılma sebeplerinden herhangi birini taşımadığına dair taahhütname, 5)Muhammen bedel üzerinden %3 oranında geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz, 6)Belediyemize vadesi geçmiş borcu bulunmadığına dair belge, 7)İhale Şartname bedeli olan 250,00 TL yatırdığına dair makbuz
B-Tüzel kişi ise;
Tebligat için Ticari İkametgâh belgesi, 2)Vergi Levhası, 3)Şirket ortaklarının isimlerini belirtir Ticaret Sicil Gazetesi veya Oda Kayıt Belgesi, İhaleye iştirak edecek olanın imza beyanı ve yetki belgesi, 5)2886 sayılı kanunda belirtilen ihale dışı bırakılma sebeplerinden herhangi birini taşımadığına dair taahhütname, 6)Muhammen bedel üzerinden %3 oranında geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz, 7)Belediyemize vadesi geçmiş borcu bulunmadığına dair belge, 8)İhale Şartname bedeli olan 250,00 TL yatırdığına dair makbuz.
İhale ile ilgili diğer detaylı bilgiler www.bunyan.bel.tr internet adresinde görülebilir. Sorular ve diğer detaylar için 0 352 712 10 40 / 129 no' lu telefondan veya [email protected] e-posta adresinden iletişimle geçilebilir.