Önce İyi Partililer sonra başkan ziyaret edince…

31 Mart 2024 seçimleri için partiler bir bir sahaya inmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Kocasinan Belediye Başkan adayı Yurdaer Şahin'in ziyaret ettiği esnafı bu kez Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ziyaret edince, yorumlarda beraberinde geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Önce İyi Partililer sonra başkan ziyaret edince…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 yerel seçimleri için partiler bir yanda adaylarını belirlerken, diğer yanda da adaylıkları kesinleşenler saha çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde adaylıkları kesinleşen İyi Parti’de adaylar çalışmalarına hız verirken; Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel ve Kocasinan Belediye Başkan adayı Yurdaer Şahin Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziyaret ederek, terminal esnafı ile görüşmüştü. 

Önce İyi Partiler sonra başkan ziyaret edince…
Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin bugünkü ziyaretçisi ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç oldu. Şehit haberlerinin alınmasının ardından adaylarını açıklama tarihini öteleyen Ak Parti’de Kayseri adayları henüz netleşmemişken, söz konusu ziyaret, Büyükkılıç’ın adaylığı  kesinleşti şeklinde yorumlandı. 

Önce İyi Partiler sonra başkan ziyaret edince…