Bedir Fenerbahçe öncesi hamlesini yaptı

Bedir Fenerbahçe öncesi hamlesini yaptı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Levent Çil’in hazırlayıp sunduğu Kent Gündemi programına telefon bağlantısı yaparak, Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Başkan Bedir, Fenerbahçe maçının zorluğuna dikkat çekerek, “Takımın motivasyonu, oyuncuların ve hocanın maça bakışı daha farklı olmaya başladı. Tabii çok zor. Daha doğrusu hiçbir maç kolay değil. Fenerbahçe maçı da çok zor. Kendi sahası ve seyirci önünde mutlaka onlarda kazanmak isteyeceklerdir. Ama, takımda eksik yok. 1-2 sakat oyuncumuz var ama, onların yerini dolduracak futbolcular mevcut. Umutluyuz. İnşallah, Akşam 10’da, Kayseri’ye mutlu bir şekilde döneriz. Benim başkanlığım döneminde Fenerbahçe ile 1 kere karşılaştık ve onu da yendik. Kendi sahamızda o zaman 4-1 galip gelmiştik. Benden önce geçtiğimiz yıl ilk yarıda ki maçta da 3-3 beraberlik söz konusu. Dolayısıyla Fenerbahçe yenilmez, mağlup edilemez, Kadıköy’den çıkılamaz diye bir hava yok. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Kendi prensiplerimizi koyacağız sahaya. Fenerbahçe’de kendi tedbirlerini alacak. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Ama, biz kazanalım diyoruz. Sonuçta bu futbol her şey olabilir” şeklinde açıklama yaptı.

Bedir : Her takım şampiyon olabilir

Şampiyonluk açıklamalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Kayserispor başkanı Erol Bedir, ligde 9 haftada 17 puan topladıklarını söyleyerek, “Şu anda ligde 17 puanımız var. Geriye kalan maçlarda ise, alabileceğimiz 72 puan var. Şu anda en aşağıda ki takımda şampiyonluğu telaffuz edebilir. Çünkü, bundan sonraki bütün maçlarını kazanırsa, üzerine 72 puanda daha koyarsın, en sonda ki takım 7 puanda bildiğim kadarıyla. 79-80 puanla o da şampiyon olabilir. Dolayısıyla matematiksel olarak, en alttaki takımında şampiyon olma şansı var. Kaldı ki en üst eyer alan takımın, bunun içerisinde bizde varız. Bundan sonra hiç maçta kazanamasak da, ligden düşme ihtimalimiz var. Dolayısıyla biz tedbirlerimizi alacağız. Ne böyle sonuçlar alıyoruz diye havaya girmek lazım, ne de kimseden korkmamak lazım. Kimseden korkmuyoruz. Herkesi yenebilecek güçteyiz. Ama, Karabük’e yenildiğimizi de unutmayalım. Karabük 10 kişi kaldı. Biz güle oynaya kazanıp geleceğimizi düşünürken, 1-0 mağlup olduk ligin sonuncusu bir takıma. Karabük kötü takım demiyorum. Ama, biz istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Maçın zoru, kolayı, büyüğü, küçüğü yok. Her maç puan maçı. Özellikle bugün herkes herkesi yeniyor. Herkes herkesten puan almaya çalışıyor. Gençlerbirliği’ni düşünün. 6 puanını Başakşehir ve Beşiktaş’tan aldı. Bizim Fenerbahçe’yi yenmememiz için bir sebep yok. Ama, Karabük mağlubiyetini de hatırlarsak her an her şey olabilir. Bizim bir saniye bile ne maç öncesi, ne de maç sırasında konsantrasyonumuzu kaybetmeden rakip sahada puan veya puanlar almak durumundayız. İnşallah, hedefimize ulaşırız” diye konuştu

Bedir, spor yorumcusu Emro Bol’un, “Kayserispor, 4’üncülüğü hak etmiyor” sözünün ardından tv programında yapılan açıklamaları çeşitli dillere çevirerek, futbolculara izlettirdiklerini kaydetti. Emre Bol’un yaptığı açıklamalara ilişkin de konuşan Bedir, “Emre Bol ile görüştük. Bize de başarılar diledi. ‘Kusara bakmayın başkanım. O gün o lafları kullanmamam gerekiyordu.’ dedi. Bizde bu meseleyi kapattık. Aynı zamanda o yayını bütün dillere çevirerek, futbolcularımızın anlayacağı şekilde getirerek, maç öncesi soyunma odasında motivasyonun artması için bugün izlettireceğiz. O olayı bir motivasyon unsuru olarak kullanacağız” dedi.