Fenerbahçe Kayserispor maçının 11'leri belli oldu

Fenerbahçe Kayserispor maçının 11'leri belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Spor Toto Süper Lig’in 10. Haftasının kapanış maçında Kayserispor, Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Ligde ve kupada fırtınalar estiren Sarı-Kırmızılılar, güçlü rakibini deplasmanda mağlup ederek, çıkışını sürdürmenin hesabını yapıyor.

Kayserispor, saat 20:00’de start alacak olan maça Silviu, Lopes, Kana Bıyık, Kucher, Atila, Badji, Şamil, Mendes, Deniz, Güray, Umut 11’i ile çıkacak. Fenerbahçe ise, Kameni, Isla, Neustadter, Neto, Hasan Ali, Josef, Ozan, Dirar, Valbuena, Giuliano, Janssen 11’i ile mücadele edecek.

Kayserispor'da Varela dışında eksik oyuncu bulunmazken, ev sahibi Fenerbahçe'de ise, Robin van Persie ile Mehmet Ekici bu hafta da forma giyemeyecek

Marius Sumudica’nın öğrencileri, geride kalan 9 haftada 17 puan toplarken; ev sahibi Fenerbahçe ise, 9 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan sarı-lacivertlilerin 15 puanı hanesine yazdırdı.

 

İki takım arasında daha önce oynanan 42 maçta Kayserispor, 6 galibiyet alırken, 27 kez de yenilgi yüzü gördü. Geride kalan 9 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-Kırmızılılar, bu maçlarda rakibine 41 gol atarken, kalesinde ise, 93 gol gördü. 

Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.