Başkanlardan hayırlı olsun ziyareti

Belediye başkanlarından AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Başkanlardan hayırlı olsun ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri AK Parti’de Şaban Çopuroğlu’nun milletvekili adaylığı için istifasının ardından vekaleten İl Başkanlığı görevini yürüten Fatih Üzüm, geçtiğimiz temmuz ayında Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tarafından asaleten bu göreve getirilmişti. Asaleten göreve getirilmesi sonrası AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm AK Parti Kayseri İl Yönetimini oluşturmak için çalışmalara başlamış ve oluşturulan AK Parti Kayseri İl Yönetim Listesi AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta onaylanmıştı.Başkanlardan hayırlı olsun ziyaretiKayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanları AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ziyaret ile ilgili şunları söyledi; “Birlikte her daim uyum içerisinde şehrimize hizmet ettiğimiz ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte AK Parti Kayseri İl Başkanlığımızı ziyaret ederek, İl Başkanımız Fatih Üzüm ve yönetim kurulumuza hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. Şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren dava arkadaşlarımıza yürekten başarılar diliyorum.”