Başkan Palancıoğlu canlı yayında kız istedi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Türkiye'de bir ilke imza attı. Palancıoğlu, Belediye personelinden Soner isimli bir çalışan için kız istemeye gitti. Palancıoğlu, erkek tarafı olurken, kız istemede neler konuşuldu? Kızı verdiler mi? Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Palancıoğlu canlı yayında kız istedi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kız istemeye gitti.

Palancıoğlu X hesabından, ‘Cırgalan Mahallesi'nde personelimiz Soner'e kız istemeye geldik’ dedi. Palancıoğlu, bu anları video ile yayınladı. Peki aile kızı verdi mi? Güne damgasını vuran bu hayırlı işte neler konuşuldu? Kız evinden Yaşar Ekincioğlu, neler söyledi? 

Palancıoğlu, ‘Bizi çok uğraştırmadan kızı verin de gidelim diyeceğiz’ diye espiri yaparken, son derece güzel bir sohbet ortamı oluştu. Palancıoğlu, ‘’Hep sahadan yayın yapıyorduk, bugün evden yayın yapıyoruz. Cırgalan Mahallesindeyiz, personelimiz Soner’e kız istemeye geldik. Sümeyye kızımızı inşallah almaya geldik. Sümeyye kızımız da Soner kardeşimiz de birbirine yakışmışlar. Kayseri’de kız istemede, ayrı ayrı adetleri var. Burada güzel iki aile bir araya gelmişler. ‘Bizi çok uğraştırmadan kızı verin de gidelim diyeceğiz’ önemli olan hem çiftlerin hem de ailelerin mutlu olmaları. Soner oğlumuza, Sümeyye kızımızı Allah’ın emri, Peygamberin kavli ile istiyoruz’’ dedi.

Yaşar Ekincioğlu'dan kız istediler 

Kayseri’nin tanınmış iş insanlarından Yaşar Ekincioğlu da ev sahibi olarak, ‘Cenabı Allah yazdıysa bizim diyecek bir şeyimiz yok. Allah her iki tarafa da hayırlı mübarek eylesin. Siz de buraya geldiniz, Allah tamamına erdirsin’ diye konuştu.

Mikrofonu yeniden alan Palancıoğlu, ‘Bizler nikah kıyarken gençlerimize söylüyoruz, bir şeye doğru karar veriyorsanız mutlu oluyorsunuz. Yanlış karar veriyorsanız, sıkıntı oluyor. Ailelere ve gençlere tavsiyemiz 3 kararda dikkat etsinler. Birinci karar, arkadaş, dost seçimi. İkincisi iş seçimi. Üçüncü karar eş seçimi. Eş seçiminde doğru karar verirsek, eğer mutlu olursak, hem ailelerin yüzü gülüyor. Bu da toplumda mutluluğu ve huzuru getiriyor. İki yıldır nüfus kendini yenilemiyor, artık çocuk sayısı azalmaya başlıyor. Ülkemizin geleceği açısından nüfus önemli. Allah herkese bol ve hayırlı evlat versin'' ifadelerini kullandı.