Başkan Öztürk, o iaşe paketlerine tepki gösterdi: Dua etmem beddua ederim!

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk OlayTürk TV'de konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Öztürk, o iaşe paketlerine tepki gösterdi: Dua etmem beddua ederim!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlçe de ismini vermediği bir firmanın hazırladığı iaşe paketlerine tepki gösteren Başkan Esat  Öztürk "Benim Yahyalı'daki fakirimin gururuyla oynamayın" dedi. Hazırlanan iaşe paketlerinin küçüklüğüne dikkat çeken Öztürk "O paketi bana getirseler dua etmem beddua ederim" diye konuştu.
Daha çok insana dağıtmak için küçük paketler yapılması yerine daha az ve içi dolu paketler hazırlanması gerektiğini vurgulayan Öztürk ilçede ki bazı iş adamlarının ise kendi evlerine ne alıyorlarsa hazırladıkları iaşe paketlerine de aynı ürünleri koyduklarını dile getirerek kendilerine teşekkür etti. 
Başkan Öztürk: "Ben bir çağrıda bulunmak istiyorum, ismini vermeyeceğim bir firmamızın hazırladığı paketleri gördüm ve 'Bu nedir?' dedim 'İaşe paketi' dediler. 'Kardeşim benim Yahyalı'daki fakirimin gururuyla oynamayın' dedim. 'Ya hiç dağıtmayacaksınız adınıza da yakışmıyor' dedim. Paket çok küçük ben o paketi götürüp vatandaşımıza vermeye utanırım. Hazırlanan  4 paketi birleştirseniz anca 1 paket yapar. 100 kişiye dağıtma 20 kişiye dağıt ama adam gibi dağıt. Cenab-ı Allah'ı kandıramayız dağıtacaksak dahi bir fakirimizin evine girdiği zaman en azından dua etmeli. Ben açık sözlü bir insanım o paketi bana getirseler dua etmem beddua ederim. Bazı iş adamlarımız ise kendi evlerine ne alıyorlarsa iaşe paketlerine de onları koymuş Allah razı olsun kendilerinden" ifadelerini kullandı.