Başkan Eroğlu, ulaşıma kapanacak yolları duyurdu!

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, doğalgaz alt yapı çalışmaları nedeniyle ilçedeki ulaşıma kapalı olacak yolları açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Başkan Eroğlu, ulaşıma kapanacak yolları duyurdu!

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, doğalgaz alt yapı çalışmaları nedeniyle ilçedeki ulaşıma kapalı olacak yolları açıkladı.

2022 yılı Aralık ayında Sarıoğlan ve Akkışla, 5 Aralık 2023'te ise Felahiye ve Özvatan ilçeleri doğal gaza kavuşurken, Pınarbaşı ve Sarız ilçelerinde de doğal gaz çalışmaları için Aralık 2023'de ilk adımlar atılmıştı. Sarız İlçesinde başlayan doğalgaz çalışmaları sebebiylede Sarız - İncedere - Yaylacı - Damızlık ulaşım yolu trafiğe kapacağını Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu duyurdu. Başkan Eroğlu vatandaşlardan alternatif yol olarak da Kuşçu - Yeşilova, İncedere bağlantı yolunu kullanmaları istedi.

Sarız Belediye Başkanı Eroğlı, sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu; "Kıymetli hemşerilerimiz; Mesai saatleri içerisinde yapılan Doğalgaz alt yapı çalışması nedeniyle Sarız - İncedere - Yaylacı - Damızlık ulaşım yolu trafiğe kapalıdır. Bu yolu kullanan hemşerilerimizin altarnatif yol olan  Kuşçu - Yeşilova, İncedere bağlantı yolunu kullanmaları önemle rica olunur."