Başkan Büyükkılıç'tan zor soru! 'Burası Kayseri'nin neresi?'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şehirde bulunan bir alan hakkında soru sordu.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Başkan Büyükkılıç Kayseri’de bulunan gölete dair paylaşım yaparken nerede bulunduğunu vatandaşlara sordu.

Başkan Büyükkılıç'tan zor soru! 'Burası Kayseri'nin neresi?'

Kayseri’nin neresinde?

Kayseri’de flamingoların yıllar sonra geldiği, vatandaşların da dikkatini çeken göleti paylaşan Memduh Büyükkılıç, “Doğanın bütün güzellikleri Kayseri’de. Peki burası Kayseri’nin neresi?” ifadelerine yer verdi.

Başkan Büyükkılıç'tan zor soru! 'Burası Kayseri'nin neresi?'

Neresi olduğunu açıkladı

Paylaşımının ardından yayınladığı yerin neresi olduğunu da açıklayan Memduh Büyükkılıç Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesinde bulunan ve yıllar sonra flamingoların geldiği Palas Tuzla Gölü olduğunu duyurdu. Paylaşımında Başkan Büyükkılıç şu ifadelere yer verdi;

“Bir önceki videomuzda ‘Bu doğa harikası yer neresi?’ diye sormuştuk… Cevabı açıklama zamanı. Palas / Tuzla Gölü”