Başkan Büyükılıç'tan emekçilere yeni bir mesaj geldi
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Memduh Büyükkılıç yayınladığı mesajda, tüm işçi ve emekçilerin gününü kutladığını belirtti.
‘Üretenin en güçlü destekçisi olmaya devam edeceğiz’
Kalkınmanın, gelecek nesillere daha refah, güzel bir Türkiye bırakmanın tek yolunun üretmekten geçtiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, "Bir toplumun ilerleyişi, gelişmesi ve kalkınmasında en önemli etken üretimdir. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde tarım ve hayvancılıktan sanayiye, bilim ve teknolojiden eğitime, her alanda planlı ve programlı bir üretim, şehrimiz ve ülkemizin şahlanışını güçlendiren yegane güçtür. Elbette bu gücün mimarları da fedakarca emek ve alın terini bu ülkeye adamış işçi ve emekçi kardeşlerimizdir. Şehrimizin üretim gücünün temel taşı olan işçi ve emekçi kardeşlerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sanayi ve ticaretten, tarım ve hayvancılığa kadar her alanda üretenin en güçlü destekçisi olmaya devam edeceğiz." ifadeleriyle tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladı.
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Başkanı Süleyman Varol da tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.
