Başkan Ali Çamlı'dan çarpıcı açıklama: 20 yılın temizliğini yaptık- Kayserispor Haberleri

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer yasaklarından mali zorluklara ve borçlarla geçen yoğun sezonu anlattı. Kulübün temizlik sürecini de anlatan Başkan Çamlı, 'Kayserispor'un 20 yıllık temizliğini yaptık' dedi ve geleceğe dair umut dolu adımlar attıklarını aktardı. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Başkan Ali Çamlı'dan çarpıcı açıklama: 20 yılın temizliğini yaptık- Kayserispor Haberleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer yasaklarından, mali zorlukları, borçlarla geçen yoğun ve tempolu sezonun hikayesini anlattı. Çamlı, gelecek sezon için de umut dolu açıklamalarda bulunarak, Kayserispor'un son 20 yılda yaşadığı sorunlarına vurgu yaptı.

Başkan Ali Çamlı: 113 problemli dosyadan 106’sını bitirdik

Kulübün temizlik sürecine özetleyen Başkan Ali Çamlı, geçmişte yaşanan sıkıntıların kulübün bugünkü durumunu çok ciddi yönde etkilediğinin altını çizdi. ‘Kayserispor’un tek kuruşunu yedirtmem’ diyen Başkan Ali Çamlı, borçlarla mücadelede kararlı bir strateji sürdürdüklerini belirterek, toplamda 113 dosyanın 106’sını temizlediklerini söyledi. Kayserispor'un borçlarla mücadelesine odaklanan Çamlı, kulübün transfer yasaklarına rağmen dosyalarını kapatmayı bayardıklarını ve bu süreçte gösterdikleri kararlılığın önemine değinerek; ‘Kayserispor’un, son 20 yılının temizliğini yaptık. Bu sezon iki kere ayrı ayrı transfer tahtasını açtırdık. Çok zorlu bir süreç atlattık, şu ana kadar 113 problemli dosyadan 106’sını bitirdik’ dedi.  

Başkan Ali Çamlı'dan çarpıcı açıklama: 20 yılın temizliğini yaptık- Kayserispor Haberleri

Çamlı: Allah yardım etti

Mali sıkıntıların üstesinden gelmenin zorluğuna dikkat çeken Başkan Çamlı, kulübün mali açıdan yorucu bir dönemden geçtiğini, ancak iyi niyetle yola çıktıkları için bunların üstesinden geldiklerini ifade ederek, ‘Allah yardım etti. Her işimizi iyi neyetle Allah rızası için yapıyoruz. Burayı çok sorunlu aldık, ama tertemiz edeceğiz. Bizden sonrakilere Kayserispor'u tertemiz bırakacağız' diye konuştu.

Kayserispor'un borçu ne kadar kaldı?

Gelecek adına umut dolu adımlar atıldığını aktaran Başkan Ali Çamlı, futbol ailesine 7 Milyon Euro civarında bir borç kaldığını belirtti ve aynı kararlılıkla mücadeleye devam edeceklerini kaydederek, konuşmasını sonlandırdı.