Başkan adayı Yağan, canlı yayında projelerini anlattı!

2 Haziran tarihinde tekrarlanacak olan Pınarbaşı seçimlerinde CHP'nin Belediye Başkan adayı olarak yarışacak olan Deniz Yağan ünlü Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan adayı Yağan, canlı yayında projelerini anlattı!

2 Haziran tarihinde tekrarlanacak olan Pınarbaşı seçimlerinde CHP’nin Belediye Başkan adayı olarak yarışacak olan Deniz Yağan ile CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Halk TV’de yayımlanan ‘Yeni Bir Sabah’ programında ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu.

Ünlü Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın 'Ne vaad ediyorsunuz Pınarbaşı'ya' sorusu üzerine CHP Belediye Başkan adayı Deniz Yağan Pınarbaşı'da yapacağı projeleri tek tek sıraladı.

Canlı yayında projelerini anlattı! Neler var neler..

Başkan adayı Yağan;  "Et - süt entegre tesisi ve hayvansal yem üretim tesisi kuracağız, hayvan pazarı yeterli değil modernize edilmiş hayvan pazarı kuracağız. Sanayi sitelerimiz eski onların yenilenmesi için gerekli olan girişimlerde bulunacak. Belediye yapı kooperatifini kuracak çünkü 1960 yılların imar planıyla gelen tamamen yenilenmeye ihtiyacı olan bir ilçe haline geldik onla ilgili çalışma yapacak. Pınarbaşı'da otogarımız yok daha önce bir otogarımız vardı yıkıldı, yenisi yapılacak dendi 10 yıl oldu. İlçemizde bir referandum düzenleyecek halkın istediği yerde en az 50 60 yıl sonrasına hitap edecek bir otogar yapacağız" dedi.