Baki Ersoy'dan açık davet var!

Kayserispor, bugün Karagümrük ile final niteliğinde bir maça çıkacak. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da takımı yalnız bırakmayacak. Ersoy, karşılaşmanın önemine dikkat çekerek, taraftarları desteğe davet etti ve destek çağrısında bulundu. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Baki Ersoy'dan açık davet var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor'u yalnız bırakmıyor. Şehrin en büyük marka değeri olan Sarı-Kırmızılı kulüp, bugün saat 19:00'da Karagümrük ile hayati derecede önemli bir maçta kozlarını paylaşacak. Geçen hafta Pendikspor'u 2-1 yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtan ve moral ve motivasyon olarak kendine gelen Kayserispor'un, bugün taraftar desteğine ihtiyacı var.

Baki Ersoy'dan açık davet var!

Ersoy, maçın önemine dikkat çekti

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da tribündeki yerini alacak. Ersoy, sosyal medya hesaplarından, maçın önemine dikkat çekerek, 'Süper Lig'in 35. haftasında saat 19:00'da Şehrin Kalbinde Karagümrük ile karşılaşacak olan Sevdamız Kayserisporumuza gönülden başarılar dilerim' ifadelerini kullandı.

Baki Ersoy'dan açık davet var!

Kayserispor'da 4 ekisk oyuncu bulunuyor

Kayserispor-Karagümrük maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Ali Karimi, Majid Hosseini, Julian Jeanvier ve kart cezalısı Mehdi Mehdi Bourabia forma giyemeyecek. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Karagümrük 4-1 kazanmıştı. Kayserispor'un 40, Karagümrük'ün de 36 puanı bulunuyor.