Bakan yarın Kayseri'ye geliyor! İşte nedeni...

Kocasinan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kocasinan Akademinin yarın açılışı yapılacak. Açılışa T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katılacak. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Bakan yarın Kayseri'ye geliyor! İşte nedeni...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kocasinan Akademinin yarın açılışı yapılacak. Açılışa T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yarın Kayseri’ye gelerek çeşitli temaslarda bulunacak.

Bakan yarın Kayseri'ye geliyor! İşte nedeni...

Bakan Göktaş Kocasinan Akademinin açılışına katılacak. Belediye konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kocasinan Belediyesi tarafından Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’nde Kayseri’nin en büyük sosyal tesisi olan ve 6 bin 300 metrekare alan üzerine yapılan Kocasinan Akademi Tesisi’nin açılışı yapılacak. Açılışa; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katılacak. Açılış töreni; 10 Şubat Cumartesi günü saat 12.30’da Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’nde gerçekleştirilecek."