Bakan Özhaseki şehit ailesine verdiği sözü tuttu!

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, 12 Ocak tarihinde şehit düşen Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir'in çadırda kalan ailesi ikinci kez ev sahibi oluyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ailenin evinin Şubat ayı içerisinde teslim edileceğini duyururken, ünlü sanatçı Haluk Levent de 19 Ocak'ta aileye 2+1 dairelerinin anahtarını teslim ettiklerini açıklamıştı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Bakan Özhaseki şehit ailesine verdiği sözü tuttu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bölücü terör örgütünün Pençe Kilit Harekatı bölgesinde, 12 Ocak tarihinde gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan Piyade Er Müslüm Özdemir, 6 Şubat depremlerinin ardından, çadırda kalan ailesinin görüntüleri Türkiye’de gündem olmuştu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Sözleşmeli Piyade Er Müslüm Özdemir’in Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzede ailesi için hemen devreye girmiş, Bakan Mehmet Özhaseki şehidin ailesine ya rezerv alandaki hazır konutlardan verebileceklerinin ya da şehidin ailesinin yaşadığı köyde 1 ay içinde yapıp bitirecekleri evi teslim edeceklerinin sözünü vermişti.

Bakan Özhaseki şehit ailesine verdiği sözü tuttu!
6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen il ve ilçelerde afet konutları ve köy evlerinin yapımı hızla devam ederken Bakan Özhaseki, Şehit Müslüm Özdemir’in ailesine verdiği sözü de tuttu. Bakan Mehmet Özhaseki, Özdemir ailesinin evinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. 

Bakan Özhaseki şehit ailesine verdiği sözü tuttu!
Şehidin ailesi için yapılan evin son durumunu gösteren bir video da paylaşan Bakan Özhaseki; “Kahramanmaraşlı şehidimiz Müslüm evladımızın ailesine verdiğimiz sözü tutuyoruz. Şehidimizin ailesi bizden, evlerini yaşadıkları köyde yapmamızı istedi. Biz de onların istekleri doğrultusunda, yaşadıkları köyde evlerini yapmaya başladık. Evimizi Şubat ayında teslim edeceğiz. Hayırlı olsun.” dedi.
Diğer AHBAP Derneğinin kurucusu Haluk Levent de 19 Ocak tarihinde yaptığı açıklamada,  Şehit Müslüm Özdemir’in depremzede ailesine 2+1 daire alarak, anahtarını teslim ettiklerini duyurmuştu. Kayserili Sanatçı Melek Mosso da şehit ailesinin evinin eşyalarını almıştı.