Bakan'dan, Kayseri hızlı tren açıklaması: Yılda 11 milyon yolcu taşıyacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, temeli atılan Kayseri-Ankara hızlı tren hattının tamamlanması ile birlikte hedeflenen yolcu ve yük taşıma rakamlarını paylaştı.

Bakan'dan, Kayseri hızlı tren açıklaması: Yılda 11 milyon yolcu taşıyacağız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Kayseri-Ankara hızlı tren hattı ile ilgili açıklama yaptı. Karaismailoğlu, “Kayseri-Ankara Hızlı Tren Hattı’nın temelini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle attık! Projemiz ile yılda 11 milyon yolcu ve 650 bin ton yük taşıyacağız” dedi.

Karaismailoğlu, “Kayseri’de artan yatırımlarımız ve projelerimiz ile değer katmaya devam ediyoruz.
Ülkemiz için durmak yok, yola devam” mesajı da verdi. Boğazköprü Lojistik Merkezi’nin temelinin de atıldığını kaydeden Karaismailoğlu, “Ülkemizi lojistik üssü haline getirmek için yatırımlara devam ediyoruz” dedi.

Diğer yandan Karaismailoğlu, Nevşehir-Ürgüp-Kayseri Yolu ile ilgili de açıklama yaparak, “Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor!Projemizin hizmete girmesiyle, ülkemizin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya’ya ulaşım daha hızlı, emniyetli ve konforlu bir şekilde sağlanacak” ifadelerini kullandı.