Bakan Akar'ın neden mazbata almadığı merak konusu oldu...

AK Parti Kayseri Milletvekilleri mazbatalarını aldı. Mazbatasını almayan, Milli Savunma Bakanı ve Kayseri 1. Sıra Milletvekili olan Hulusi Akar'ın neden mazbata almadığı merak konusu oldu... Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Bakan Akar'ın neden mazbata almadığı merak konusu oldu...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de AK Parti milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy mazbatalarını aldı.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kayseri Adliyesi konferans salonunda, AK Parti milletvekilleri için mazbata töreni düzenlendi.
Törende, AK Parti milletvekilleri Böhürler, Çopuroğlu, Cıngı ve Özsoy, yetkililerden mazbatalarını aldı. Mazbatasını almayan Bakan Akar'ın neden mazbata almadığı merak konusu oldu.

Milletvekilleri törende yaptıkları konuşmada, millete hizmet için çalışacaklarını belirtti.

Törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise Kayserililere teşekkür etti. Milletvekillerinin mazbatalarının hayırlı olmasını dileyen Büyükkılıç, "Milletvekilliği hayırlı olsun. Hep beraber dayanışma içerisinde çalışmaları sürdüreceğimize inanıyorum ve görüyorum. İstikrarın kazandığını görmekten de ayrıca keyif aldığımızı buradan paylaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından milletvekilleri fotoğraf çektirdi.
Törene, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Bakan Akar'ın neden mazbata almadığı merak konusu oldu...Bakan Akar'ın neden mazbata almadığı merak konusu oldu...Bakan Akar'ın neden mazbata almadığı merak konusu oldu...Bakan Akar'ın neden mazbata almadığı merak konusu oldu...