Başkan, bayram öncesi bağış yaptı...

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kendisi ve eşi adına kurbanını bağışladı.

Başkan, bayram öncesi bağış yaptı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliği ile başlatılan "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına destek veren Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kendisi ve eşi adına bağışta bulunduğu söyledi.
Başkan Bilal Özdoğan, Kurban Bayramı öncesindeki bağışıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde sürdürülen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na eşim Buket Hanım ile bağışta bulunduk. İlçe Müftümüz Sn. Mustafa Bahacan’a bu güzel hayıra vesile olduğu için teşekkür ediyorum. Allah yaklaşan Kurban Bayramı’nı paylaşmaya ve dayanışmaya vesile eylesin.
Başkan, bayram öncesi bağış yaptı...
VEKALETLE KURBAN ÜCRETLERİ BELLİ OLDU!
Diğer yandan 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'nda Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen ücretler ise “Yurt için Kurban bedeli 5 bin 950 TL, yurt dışı kurban bedeli ise 2 bin 750 TL” olarak açıklandı. 
Başkan, bayram öncesi bağış yaptı...
TDV’DEN BAĞIŞLA İLGİLİ AÇIKLAMA…
Türk Diyanet Vakfı’ndan yapılan açıklamada, “Keseceği kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak, bu ibadetin dini hükümler doğrultusunda ve amacına uygun şekilde ifasını sağlamak için Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonu düzenlenmektedir. Vekâletini aldığımız Vacip, Adak, Akika, Şükür ve Nafile kurbanlarınızı, ülkemizde İslami usullere göre Türkiye Diyanet Vakfı Güvencesiyle kesiyor ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Kurbanınızın kesileceği il Vakfımız tarafından yapılan planlamalar doğrultusunda belirlenmekte olup, söz konusu ilin şartlarına ve o bölgedeki hayvan türüne göre kurbanınız küçükbaş veya büyükbaş olarak kesilebilmektedir. Bu kapsamda bağış sırasında il veya küçükbaş/büyükbaş tercihi yapılamamaktadır.