Bahçeli'nin Kayseri'ye selamı var

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve beraberindeki belediye başkanları, 'Üretken Belediyecilik' vizyonuyla gerçekleştirdikleri başarılı projeleri Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye sundu. Bahçeli, Kayseri'nin gelişimini yakından takip ediyor. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Bahçeli'nin Kayseri'ye selamı var

Bahçeli, Kayseri'nin gelişimini yakından takip ediyor
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve beraberindeki belediye başkanları, 'Üretken Belediyecilik' vizyonuyla gerçekleştirdikleri projeleri Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye sundu. 
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 'Üretken Belediyecilik' vizyonunu benimseyen Pınarbaşı, Özvatan, Sarız ve Sarıoğlan Belediye Başkanlarını alarak, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
Bu ziyarette, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ve Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım da hazır bulundu. 
MHP'nin önde gelen isimleri, Kayseri'nin yerel yönetimlerinde başarılı olması için şimdiden kolları sıvadı. Genel Başkan Bahçeli, Kayseri'nin gelişimini yakından takip ediyor. Kayserililere selam gönderen Bahçeli, ziyarette bulunan belediye başkanlarına başarılı ve özverili çalışmaları için teşekkürlerini iletti.