Kayserili müteahhitler sorunlarını Ankara'ya taşıdı

Kayseri Kamu Müteahhitleri Derneği (KAYMÜDER) ile Türkiye Kamu Müteahhitleri Platformu, mecliste önemli ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Şaban Çopuroğlu ve Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, ile görüşen müteahhitler dernek sektör sorunlarını dile getirdi. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde…

Kayserili müteahhitler sorunlarını Ankara'ya taşıdı

Kayseri Kamu Müteahhitleri Derneği (KAYMÜDER) ve Türkiye Kamu Müteahhitleri Platformu, başkent çıkarması yaptı. Dernek üyeleri mecliste bir dizi ziyaretinde bulundu. AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Şaban Çopuroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ı ziyaret eden dernek ve platform temsilcileri sektörel sorunlarını ve çözüm yollarını aramak için görüşmeler yaptı. 

Kayserili müteahhitler sorunlarını Ankara'ya taşıdı

Ziyaretin ardından Kaymüder Başkanı Göker Gözütok yaptığı açıklamada, 'KAYMÜDER ve Türkiye Kamu Müteahhitleri Platformu Olarak AK Parti Milletvekilimiz sayın Şaban Çopuroğlu'nu ve Saadet Partisi Milletvekilimiz sayın Mahmut Arıkan'ı mecliste ziyaret ettik Kamu Müteahhitlerinin sorunlarına gösterdikleri alakadan dolayı teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.