Bağlamış: Bir hayalimiz daha gerçekleşti

Bağlamış, 'Sera OSB, Kayseri'nin Ekonomisine güç katacak' dedi. 

Bağlamış: Bir hayalimiz daha gerçekleşti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Jeotermal enerji, birçok sektörde maliyetleri düşürüyor. 
Kayseri Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı Ihtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, “Sera OSB, Kayseri'nin Ekonomisine güç katacak” dedi. 
Bağlamış, Jeotermal enerjinin birçok sektörde maliyetleri düşüren önemli bir girdi olduğunu belirterek, “Kayseri Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı Ihtisas OSB'nin; Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Belediyesi, Kayseri Ticaret Borsası, Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Sanayi Odası ortaklığında tüzel kişilik kazandığını belirtti." 


BAŞKAN BAĞLAMIŞ: BİR HAYALİMİZ DAHA GERÇEKLEŞTİ, İPARD KAYSERİ'DE 


Avrupa Birliği (AB) tarafından aday ve potansiyel aday ülkelere destek olmak amacıyla oluşturulan, Katılım Öncesi Yardım Aracının Kırsal Kalkınma bileşeni olan IPARD ile ilgili müjdeyi Başkan Bağlamış verdi. Bağlamış, "Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Avrupa Birliği ve uluslararası kuruluşlardan sağlanan kaynakları da kapsayacak şekilde destekler hazırlanmaktadır." dedi. 
Bağlamış, Kayseri'nin Mart Ayı ihracatının, bir önceki aya göre %27,6 artarak, 342 Milyon 146 Bin Dolar olarak gerçekleştiğini kaydetti. 
 

Bağlamış: Bir hayalimiz daha gerçekleşti
Bağlamış: Bir hayalimiz daha gerçekleşti