Ayan CHP'de kimleri suçladı?

Cumhuriyet Halk Partisi'nde aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Avukat Emre Ayan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kimleri suçladı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Ayan CHP'de kimleri suçladı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Avukat Emre Ayan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Geçmiş dönem milletvekili ve il başkanına hakaret edenlerin bugün eleştiriye izin vermediği ifade eden Ayan, parti yönetiminin iddia ortaya koymayarak, partiyi sabote ettiğini söyledi. Eleştirilerine seçim sonrası devam edeceğinin sinyallerini veren Ayan, açıklamasında şu ifadelere yerdi:  “Parti içinde kendi muhalif oldukları İl Başkanı ve milletvekiline kendi yandaşlarıyla lakap taktırıp hakaret ettirenler, kendileri o makama geldiğinde bu sefer kendileri seçim öncesinde çalışma yapmadıkları için ve daralan seçim takvimine rağmen hiçbir siyasi çalışma başlatmadıklarında ve geciken adaylıklarla vs hem de hakaret edilmeden eleştirildiklerinde aynı yancılara bu sefer ama bu şekilde yapılan eleştiriler partimize zarar verir, parti disiplini ve tüzüğü gereği böyle eleştiremezsiniz, partimize zarar veriyorsunuz benzerinde cevaplar yazdırıyorlar. 
Eleştiriden korkmayın ama Cumhuriyet Halk Partisine çalışmayarak, ortaya bir iddia koymayarak yaptığınız sabotajların siyasi sonuçlarından korkun bu noktadan sonra parti örgütlerini hareketsiz bırakan bu yöneticileri daha fazla eleştirmenin bir anlamı yok. 1 Nisan'ı bekleyip sonuca göre bir değerlendirme yapmak gerekiyor. Özveriyle çalışan tüm İlçe Örgütlerime ve değerli adaylarımıza başarılar diliyorum bu kadar eleştiriye rağmen hala yatmaya devam edenleri ise unutmayacağız... Tüm ümidimiz gelecekte ve gençliktedir... Saygılarımla...”