Kayserispor'dan heyecanlandıran paylaşım: Yükleniyor...

Mondihome Kayserispor'dan heyecanlandıran paylaşım. 'Yükleniyor...' Kayserispor'un transfer yasağının kaldırılmasının ardından gözler transfer haberlerine çevrilmiş durumda. Kayserispor hangi isimleri transfer edecek? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor'dan heyecanlandıran paylaşım: Yükleniyor...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mondihome Kayserispor'dan heyecanlandıran paylaşım. 'Yükleniyor...' Kayserispor'un transfer yasağının kaldırılmasının ardından gözler transfer haberlerine çevrilmiş durumda. Kayserispor hangi isimleri transfer edecek? İşte detaylar...

Mondihome Kayserispor Aytaç Doğan isimli ünlü kanun sanatçısının 'Alışamadım' adlı eseri seslendirdiği ve sosyal medyada viral olan o meşhur videoyu paylaştı.

Mondihome Kayserispor'un paylaşımı, 'Yükleniyor, yüzde 99' notu ile yayımlaması Kayserispor taraftarları arasında heyecan yarattı. Transfer tahtasını açan Kayserispor'un yakın zamanda hangi transferleri kamuoyuna duyuracağı ise merak konusu.

Aytaç Doğan kimdir?

6 Ocak 1976 Bursa doğumlu olan Aytaç Doğan, büyük babasının eve getirdiği kanun ile müzik hayatına adım attığında 13 yaşındaydı. 14 yaşında İbrahim Tatlıses ile aynı sahneyi paylaşan Aytaç Doğan, hemen ardından İstanbul'a yerleşerek farklı sanatçılarla çalışma fırsatı buldu.

Tek mızrap tekniğini ve kendi stilini oluşturarak adını duyurdu. Mısırlı Ahmet'le tanışması ona farklı kapılar açtı. Mısır'ın ünlü kanun sanatçıları kendisini Kahire'ye davet etti. O günden sonra bir ayağı hep Arap dünyasındaydı.

Sonraki yıllarda kanunuyla sayısız farklı projede yer aldı ve farklı uluslardan sanatçılarla çalıştı. Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın her yerinde festivallere katıldı. Hüsnü Şenlendirici ve İsmail Tunçbilek ile Taksim Trio grubunu oluşturan Aytaç Doğan, ilk solo albümü Deva ile 2013 yılında hayranlarıyla buluştu.