'Aya çıkacağız diyenler gelsin her gün roket hızında uzayan kuyrukları görsün!'

Vatandaşlar, 99 TL'de KDV indirimiyle fiyatı 92,5 liraya düşen 5 litrelik yağın yanı sıra pirinçten alabilmek için soğuk havaya rağmen günlerdir TMO önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Bu duruma CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer tepki gösterdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Aya çıkacağız diyenler gelsin her gün roket hızında uzayan kuyrukları görsün!'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) önünde oluşan uzun kuyruklara dikkat çekti. Vatandaşlarla görüşen Özer, yaşanan ekonomik sıkıntılara değindi.

Haber
"VATANDAŞ GEÇİNEMİYOR"
İktidara tepki gösteren Özer, şu ifadeleri kullandı: “Halkımızı dinlemeye, onların dertlerine ses olmaya devam ediyoruz. Vatandaşımızı kuyruklara, yani yokluğa, yoksulluğa mahkum eden bu düzenin sonu geldi” diyen Özer, iktidara yönelik tepkisinde şu ifadeleri kullandı: “Yoksullukla mücadele edeceğiz" diye vatandaştan oy alanlar yoksullukla memleketi yönetiyor! AKP ile yoklukta, yoksullukta arttı. Vatandaş, zam furyası ve her geçen gün artan hayat pahalılığı yüzünden geçinmek için akla karayı seçiyor. Alım gücü her geçen gün düşüyor. Enflasyon vatandaşı eziyor! Vatandaş, geçinemiyor, ay sonunu getiremiyor. "Roketle aya çıkacağız" diyerek, milletin halinden bihaber olanlar, milletin haliyle alay edenler, gelip Kayseri'de de her gün roket hızında uzayan kuyrukları görsün! Bu düzenin artık gideri yok. Halkın iktidarı yakın. Umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan.

HaberHaber