Avukat Gümüş, milletvekili aday adayı oldu

Avukat Zeki Gümüş, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kayseri Milletvekili aday adaylığı için parti genel merkezinde başvurusunu yaptı.

Avukat Gümüş, milletvekili aday adayı oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Avukat Zeki Gümüş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Kayseri Milletvekili aday adaylığı için parti genel merkezinde başvurusunu yaptı. Aynı zamanda Türkiye Adalet Vakfı Kurucusu ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kayseri Üst Kurul Delegesi de olan avukat Zeki Gümüş, "Tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi Kuvay-ı Milliye ruhu İle birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyet’in 100. yılında, iktidar olmak hedefiyle yola çıktık" dedi. 
Avukat Gümüş, milletvekili aday adayı oldu
Birlik ve beraberlik vurgusu da yapan CHP Milletvekili aday adayı Zeki Gümüş, “Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı,  Millet İttifakı'nı iktidar yapma inancıyla; halkımızı ve  ülkemizi hak ettiği refaha ve özgürlüğe kavuşturmak üzere cesaretle, sadakatle çalışmak için Genel Merkezimize giderek 28. Dönemde Kayseri Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Ülkemize ve Kayseri’mize hayırlı uğurlu olsun. Birlikte olacağız, ülkemizin ve  Kayseri’mizin sorunlarının etkin çözümünde hep birlikte hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Avukat Gümüş, milletvekili aday adayı oldu