Atsız zam konusunda ısrarcı: Başkanı olduğu odadan haberi yok

Kapanan İl Özel İdaresi'nin Genel Sekreteri Mustafa Atsız, okul servislerine zam yapıldığı konusunda ısrarcı… Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Atsız zam konusunda ısrarcı: Başkanı olduğu odadan haberi yok
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kapatılan İl Özel İdaresi’nin eski Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Mustafa Atsız servis ücretlerine yüzde 135 zam yapıldığını belirterek, “Sahipsiz Kayserimizde sessiz sedasız gözlerden uzak okul ücretlerine yüzde 135 zam yapıldığını biliyor muydunuz? 835 TL’lik servis ücreti 2000 TL’ye çıktı. Vali-Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekilleri göreve! Kent iradesi şov yapma yeri değildir” ifadeleri kullandı. Atsız’ın açıklamasının üzerine görüşlerini aldığımız Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay ise bir zammın söz konusu olmadığını dile getirmişti. 

Yavuz Ay’ın açıklamalarının ardından Atsız bir kez daha zam konusuna dikkat çekti. Kayseri Olay’da yer alan haberimizi alıntılayan Atsız, “Sadece şehrin yöneticilerinin değil oda başkanının da başkanı olduğu odadan haberi yok. Yavuz başkan odana sahip çıkamıyorsan görevini sürdürmenin mantığı yok! Biliyor da yanlış bilgi veriyorsan çık kamuoyundan özür dile!!!”
Atsız zam konusunda ısrarcı: Başkanı olduğu odadan haberi yok