Ataş'tan, ulaşım zammı tepkisi: Kabul edilemez! Derhal geri alın!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ulaşıma yapılan zamlara tepki gösterdi. 'Vatandaş, sizden de gönül belediyeciliğinizden de peşi sıra yaptığınız bu zamlardan da bıktı, usandı artık' diyen Milletvekili Ataş, 'Muhalefet belediyelere gelince 'Su ve taşıma ücretlerini düşürün' diye baskı yapan iktidar söz konusu kendi belediyeleri olunca zam üstüne zam yapmaktadır. Bu zamlar kabul edilemez, derhâl geri alınmalıdır' diye konuştu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ataş'tan, ulaşım zammı tepkisi: Kabul edilemez! Derhal geri alın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ulaşıma yapılan zamları Meclis gündemine taşıdı. Vatandaşın yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekmeye devam eden Milletvekili Ataş, AKP iktidarına zamların geri alınması yönünde çağrı yaptı.

MARKET VE RESTORANLARA ‘FİYAT SABİTLEYİN’ DİYE BASKI YAPILAN BİR ORTAMDA YAPILAN BU ZAMLAR KABUL EDİLEMEZ, DERHÂL GERİ ALINMALIDIR

Milletvekili Dursun Ataş, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi geçen hafta toplu taşıma ücretine yaklaşık yüzde 30 zam yapmıştır. Bu zamla Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşıma bir yıl içinde 3’üncü zammını yapmıştır. Her ne kadar gerçekten uzak olsa da iktidarın ‘Enflasyonun boynunu kırdık’ dediği, enflasyonu baskılamak için market ve restoranlara ‘Fiyat sabitleyin’ diye baskı yaptığı bir ortamda yapılan bu zamlar kabul edilemez, derhâl geri alınmalıdır” diye konuştu.

MUHALEFET BELEDİYELERE GELİNCE “SU VE TAŞIMA ÜCRETLERİNİ DÜŞÜRÜN” DİYEN AKP KENDİ BELEDİYELERİ OLUNCA ZAM ÜSTÜNE ZAM YAPIYOR! VATANDAŞ SİZDEN BIKTI ARTIK!

Vatandaşın AKP’den de zamlarından da bıktığını dile getiren İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığı konuşmada şunları söyledi: Muhalefet belediyelere gelince “Su ve taşıma ücretlerini düşürün.” diye baskı yapan iktidar söz konusu kendi belediyeleri olunca zam üstüne zam yapmaktadır. Kayserililer sizden de gönül belediyeciliğinizden de peşi sıra yaptığınız bu zamlardan da bıktı usandı artık ama buradan Kayserili hemşehrilerime sesleniyorum; müsterih olun çünkü ilk seçimde bu iktidar gidecek, o sene bu sene.
Ataş'tan, ulaşım zammı tepkisi: Kabul edilemez! Derhal geri alın!