Ataş'tan, Özhaseki'ye sert tepki: FETÖ terör örgütüne Kayseri parsel parsel verilirken...

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye sert tepki gösterdi. Özhaseki'nin partisine yönelik yaptığı bazı açıklamalara yanıt veren Ataş, 'Özhaseki'nin, PKK'lı teröristler için 'dağdaki gerillalar' ifadesi kullandığını da daha dün gibi hatırlıyoruz. Yine FETÖ terör örgütüne Kayseri parsel parsel verilirken Kayseri Büyükşehir Belediye başkanlığı koltuğunda Prensilvanya'nın daimi konuklarından olan Özhaseki'nin oturduğunu görüyoruz' dedi.

Ataş'tan, Özhaseki'ye sert tepki: FETÖ terör örgütüne Kayseri parsel parsel verilirken...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye sert tepki gösterdi. Özhaseki’nin partisine yönelik yaptığı bazı açıklamalara yanıt veren Ataş, “Özhaseki’nin, PKK’lı teröristler için ‘dağdaki gerillalar’ ifadesi kullandığını da daha dün gibi hatırlıyoruz. Yine FETÖ terör örgütüne Kayseri parsel parsel verilirken Kayseri Büyükşehir Belediye başkanlığı koltuğunda Prensilvanya’nın daimi konuklarından olan  Özhaseki’nin oturduğunu görüyoruz” dedi. “Her seçimde algı yaratmak için tekrarladıkları partimizi terörle yan yana anmak kimsenin haddi de hakkı da değildir” diyen Ataş, Özhaseki’nin ‘akıl tutulması’ yaşadığını belirterek, “AK Parti’nin kaybedeceğini anladığı seçimler öncesi beyhude ve komik çabalarını ibretle ve not alarak izliyoruz. Milletvekili listesinde yer kapmak için yapılan bu hareketlere cevabı milletimiz 14 Mayıs’ta verecektir” diye konuştu. 
Ataş'tan, Özhaseki'ye sert tepki: FETÖ terör örgütüne Kayseri parsel parsel verilirken...

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet Özhaseki partimizden şahsi ikbal kaygıları ile hareket ederek ayrılan 1-2 kişinin katılımı için "terör örgütlerinin yanında yer alamam” diyerek Ak Parti’ye geçtiğini ve ülkemizin umudu konumundaki İYİ Parti’mizin de dağılıyor olduğunu söylemiştir.
Ataş'tan, Özhaseki'ye sert tepki: FETÖ terör örgütüne Kayseri parsel parsel verilirken...

"ÖZHASEKİ HABUR'DA DOLMABAHÇE'DE, OSLO'DA KURULAN İHANET MASALARINDA TERÖR ÖRGÜTLERİNİN YANINDA YER ALMAM DİYEBİLMİŞ MİDİR?"

AK Parti’nin kaybedeceğini anladığı seçimler öncesi beyhude ve komik çabalarını ibretle ve not alarak izliyoruz. Eski not defterlerini karıştırdığımızda ise Sn. Özhaseki’nin PKK’lı teröristler için çadır mahkemeleri kurulduğunda, teröristlerle masaya oturulduğunda, Dolmabahçe’de ihanet mutabakatı imzalandığında Ak Parti’nin belediye başkanı olduğunu görüyoruz. PKK’lı teröristler için ‘dağdaki gerillalar’ ifadesi kullandığını da daha dün gibi hatırlıyoruz. Yine FETÖ terör örgütüne Kayseri parsel parsel verilirken Kayseri büyükşehir belediye başkanlığı koltuğunda Prensilvanya’nın daimi konuklarından olan Sn. Özhaseki’nin oturduğunu görüyoruz.  Acaba Sn. Özhaseki Habur'da Dolmabahçe'de, Oslo'da kurulan ihanet masalarında terör örgütlerinin yanında yer almam diyebilmiş midir? Yoksa siyasette eskitmediği ayakkabılarını teröristlerle yol yürümede mi eskitmiştir? Milletimiz bu soruların cevaplarını çok iyi bilmektedir. Her seçimde algı yaratmak için tekrarladıkları partimizi terörle yan yana anmak kimsenin haddi de hakkı da değildir. Milletimizin umudu olan İYİ Parti’nin dağılıyor olduğunu iddia etmekse cevap vermeye bile değmeyecek bir akıl tutulmasının yansımasıdır. Milletvekili listesinde yer kapmak için yapılmış bu açıklamaya gerekli cevabı milletimiz 14 Mayıs’ta verecektir.