Artık Pınarbaşı'nın resmen başkanı! İşte ilk görüntüler

Yüksek Seçim Kurulu'nun tekrar kararının ardından yapılan seçimlerde Pınarbaşı Belediye Başkanı seçilen Deniz Yağan, mazbatasını alarak, resmen Pınarbaşı Belediye Başkanı oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Artık Pınarbaşı'nın resmen başkanı! İşte ilk görüntüler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yüksek Seçim Kurulu’nun 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimleri iptal ederek, seçimlerin yenilenmesi kararı aldığı Pınarbaşı’da 2 Haziran’da  yapılan seçimlerden Cumhuriyet Halk Partisi adayı Deniz Yağan zaferle ayrıldı.

Artık Pınarbaşı'nın resmen başkanı

Seçimlerin ardından Ankara’ya giderek TBMM’de CHP Grup toplantısına katılan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelen Deniz Yağan, bugün düzenlenen törenle mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Deniz Yağan’ın mazbata törenine CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, CHP Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser, CHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Eser Çetinkaya, CHP’nin il ve ilçe yöneticileri ve vatandaşlar yalnız bırakmadı. 

Artık Pınarbaşı'nın resmen başkanı

Vatandaşların coşkulu karşılaması ile Pınarbaşı Belediyesi’ne gelen Deniz Yağan, başkanlık makamında da ilk misafirlerini konuk etti.