Aralarında Kayseri de var: 157 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Kayseri'nin de olduğu 20 ilde yapılan 'NARKOÇELİK-22' operasyonlarında 157 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Aralarında Kayseri de var: 157 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Jandarmadan zehir tacirlerine büyük darbe… İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sabah saatlerinde X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, aralarında Kayseri’nin de olduğu 20 ilde yapılan ‘NARKOÇELİK-22’ operasyonları kapsamında 157 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.  

663 kilogram Uyuşturucu Madde, 3 milyon 4️00 bin adet kök kenevir ve kök skunk ile 436 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildiğini ifade eden Yerlikaya, paylaşımında, 'Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz’ dedi. 
Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren ekiplere de teşekkür ederek, ‘Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle…’ dedi.