Antalya'daki Başkan Adayından Kayseri sözü!

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'den dikkat çeken Kayseri hızlı tren açıklaması. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Antalya'daki Başkan Adayından Kayseri sözü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifaki Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'den dikkat çeken Kayseri hızlı tren açıklaması. 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Siyasi partiler seçim çalışmaları kapsamında faaliyetlerine devam ediyor. Ülke gündemini siyasi partilerin, adayların söylemleri, faaliyetleri ve vaatleri oluşturuyor.

Yılan hikayesine dönen ve bir türlü sonuçlanmayan hızlı tren projesinin ne zaman hayata geçeceği ve vatandaşların kullanımına sunulacağı merak konusu. Kayseri'yi Antalya'ya bağlayacak olan hızlı tren projesi konusunda Kayseri yetkilileri bir açıklama yapmazken Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı bu konu hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Başkan Adayı Tütüncü yaptığı açıklamada, 'Antalya'yı Kayseri'ye bağlayacak çalışmalarımız var' ifadelerini kullandı.

AA'nın haberine göre, Tütüncü bugün Antalya'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazeteciden gelen hızlı tren sorusu üzerine Başkan Adayı Tütüncü: "Antalya'yı Kayseri ve Afyonkarahisar hatlarına bağlayacak hızlı tren için de çalışmalarımız var." dedi.