'Anaların dualarıyla sonrasını düşünmeyenlerin sofrası'

Ramazan ayı boyunca şehit aileleri başta olmak üzere Polis Özel Harekat, üniversite öğrencileri ve kamu kuruluşlarında iftar sofralarına konuk olan Vali Çiçek, bu kez Mehmetçiğin sofrasına misafir oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Anaların dualarıyla sonrasını düşünmeyenlerin sofrası'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayseri İl Jandarma Alay Komutanlığında Mehmetçiklerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ramazan ayı boyunca şehit aileleri başta olmak üzere Polis Özel Harekat, üniversite öğrencileri ve kamu kuruluşlarında iftar sofralarına konuk olan Vali Çiçek, Kadir Gecesinde Mehmetçiğin sofrasına misafir oldu.

Kayseri İl Jandarma Alay Komutanlığı yemek hanesindeki iftar programında Vali Çiçek şunları söyledi; “Arkadaşlar belki ailenizden uzakta sevdiklerinizden uzakta bir Ramazan geçiriyorsunuz ve Bayram’da da ailenizden uzakta olacaksınız. Ama emin olun bu hayatınızda yıllar sonra düşününce en güzel Ramazanlardan en güzel Bayramlardan biri olduğunu hatırlayacaksınız. Memleketimin bütün annelerimin duası sizinle. Hepinize afiyet olsun hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Kayseri İl Jandarma Alay Komutanlığı'ndaki ziyareti Vali Çiçek şu ifadelerle paylaştı; "Arkalarındaki anaların dualarıyla sonrasını düşünmeyenlerin sofrası… Konu vatan ve bayrak olunca vazifeye her zaman hazır olan kahramanların iftar sofralarına konuk olduk.  Mübarek Kadir Gecesinde Kayseri İl Jandarma Alay Komutanlığımızda Mehmetçiklerimizle bir araya geldik.  Allah ayaklarına taş değdirmesin ve milletimizin birlikteliğini bozmasın" dedi.