Bakanlık personeliyle bayramlaştı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakanlık bürokratları ve personelleriyle bayramlaştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Bakanlık personeliyle bayramlaştı

Kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışan vatandaşlar için 9 gün olacak bayram tatili öncesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakanlık bürokratları ve personelleriyle bayramlaştı.

Bakanlık personeliyle bayramlaştı

Çocuklar tarafından şeker bayramı olarak biline ve çocuklar tarafından en sevilen bayramlarda biri olan Ramazan Bayramı10 Nisan tarihinde başlayacak. Küslüklerin bittiği sevgi ver barışın yeşerdiği, büyüklerin ziyaret edildiği 3 gün sürecek olan bayram öncesi Bakan Mehmet Özhaseki'de bakanlık personeliyle bayramlaştı.

Bakanlıkta gerçekleştirilen bayramlaşma törenine çocukların da katıllrıken bayramlaşmada personelin Ramazan Bayramlarını tebrik eden Bakan Özhaseki, “Rabbim inşallah ülkemize, milletimize dirlik düzenlik içinde hayırlı bir bayram nasip eylesin; bizleri sağlıkla, huzurla daha nice bayramlara eriştirsin.” dedi.

Bakanlık personeliyle bayramlaştı