Kayseri'de 3 aylık ve bir kişilik iş ilanında yeni gelişme!

Kayseri'de bir süre önce duyurulan 3 aylık, bir kişilik üniversite mezunu iş ilanında başvuru süresiyle ilgili yeni gelişme. Başvuru süresi bir süre önce sona ermişti, ancak sürenin uzatıldığı açıklandı. Bir kişilik, 3 aylık işte arana şartlar ve başvuru süreciyle ilgili yeni gelişmenin ayrıntıları Kayseri haber bülteninde.

TAKİP ET >>

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde 3 ay süreyle çalışacak üniversite mezunu ilanında süre uzatıldı. Kayseri'nin Yahyalı İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde "Erkek Ebeveynlerin Eğitim Projesi" kapsamında 3 ay süre ile Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden mezun 1 kişinin istihdam edileceği ifade edilmişti. Başvuruların Yahyalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılacağı duyurulmuştu. Başvuru süreci 3 Kasım günü itibariyle yani 4 gün önce sona ermişti. Ancak Kaymakamlık bir kişilik ve 3 aylık iş ilanının başvuru süresinin uzatıldığını açıkladı.


BAŞVURULARA 10 KASIM'A KADAR UZATILDI
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Yahyalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde Erkek Ebeveynlerin Eğitim Projesi kapsamında 3 ay süre ile Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden mezun 1 (bir) kişi istihdam edilecek olup başvurular Yahyalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılacaktır. Başvuru süresi 10.11.2023 tarihine kadar uzatılmıştır” denildi.
ARANAN ŞARTLAR NELER?
Aranan şartlar arasında 21-45 yaş arasında olmak. En az 6 aydır Yahyalı ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak yer alıyor. Diğer yandan görev yapacak geçici personelin brüt aylık ücreti, brüt asgari ücretin yüzde 30 fazlasını aşmayacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme