Kayseri'de 3 aylık ve bir kişilik iş ilanında yeni gelişme!

Kayseri'de bir süre önce duyurulan 3 aylık, bir kişilik üniversite mezunu iş ilanında başvuru süresiyle ilgili yeni gelişme. Başvuru süresi bir süre önce sona ermişti, ancak sürenin uzatıldığı açıklandı. Bir kişilik, 3 aylık işte arana şartlar ve başvuru süreciyle ilgili yeni gelişmenin ayrıntıları Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 3 aylık  ve bir kişilik iş ilanında yeni gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde 3 ay süreyle çalışacak üniversite mezunu ilanında süre uzatıldı. Kayseri’nin Yahyalı İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde "Erkek Ebeveynlerin Eğitim Projesi" kapsamında 3 ay süre ile Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden mezun 1 kişinin istihdam edileceği ifade edilmişti. Başvuruların Yahyalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılacağı duyurulmuştu. Başvuru süreci 3 Kasım günü itibariyle yani 4 gün önce sona ermişti. Ancak Kaymakamlık bir kişilik ve 3 aylık iş ilanının başvuru süresinin uzatıldığını açıkladı.

Kayseri'de 3 aylık  ve bir kişilik iş ilanında yeni gelişme!
BAŞVURULARA 10 KASIM’A KADAR UZATILDI
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Yahyalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde Erkek Ebeveynlerin Eğitim Projesi kapsamında 3 ay süre ile Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden mezun 1 (bir) kişi istihdam edilecek olup başvurular Yahyalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılacaktır. Başvuru süresi 10.11.2023 tarihine kadar uzatılmıştır” denildi. 
ARANAN ŞARTLAR NELER?
Aranan şartlar arasında 21-45 yaş arasında olmak. En az 6 aydır Yahyalı ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak yer alıyor. Diğer yandan görev yapacak geçici personelin brüt aylık ücreti, brüt asgari ücretin yüzde 30 fazlasını aşmayacak.  

Kayseri'de 3 aylık  ve bir kişilik iş ilanında yeni gelişme!Kayseri'de 3 aylık  ve bir kişilik iş ilanında yeni gelişme!